Skip to content

Premiats al 13ns Premis CODIC

Desembre 4, 2012
Enguany dos alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot han rebut el segon premi (Eva Capellera) i un premi finalista (Mudi Al-sayyid) dels Premis CODIC Final de Carrera. Aquests són organitzats pel Col.legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC), van dirigits als recents graduats procedents de les Escoles Superiors de Disseny d’Interiorisme de Catalunya públiques i privades.

L’acte de lliurament dels guardons va tenir lloc a les instal.lacions de CasaDecor, a Barcelona. Van haber 12 finalistes i 3 premiats dels prop de 30 treballs presentats. Aquests premis tenen l’objectiu de promoure la creativitat dels joves estudiants i, per tant, es valoren el concepte del projecte, la presentació i la seva resolució constructiva.

El segon premi ha estat per Eva Capellera Costa, de l’Escola d’Art d’Olot, pel seu projecte “Pop Up Store Dolze Gusto”. La finalitat d’aquest treball ha estat promocionar una marca mitjançant el disseny d’una botiga que pretén cridar l’atenció del públic i atreure’l al seu interior. El jurat ha guardonat el projecte per la seva originalitat i la manera de presentar una nova exposició de producte.

Enllaç a la notícia del web de l’escola: Premiats al 13ns Premis CODIC.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: