Skip to content

One Day Design Challenge

Setembre 22, 2013

Segona edició del One Day Design Challenge, el concurs de disseny industrial exprés de Roca per a joves dissenyadors que tindrà lloc el proper dissabte 19 d’octubre de 2013 als Roca Gallery de Madrid i Barcelona. 

L’activitat es desenvoluparà en el transcurs d’una jornada amb l’objectiu de proposar conceptes innovadors de productes relacionats amb la cambra de bany domèstica. 

L’ objecte a dissenyar es comunicarà a les 9h a tots els assistents presencials, que tenen l’opció de romandre a treballar als dos Galleries i on podran gaudir d’un coffee-break, o bé  podran treballar de forma telemàtica, ja que a partir de les 12h es publicarà el briefing del concurs al web de la roca gallery.

L’entrega dels projectes s’efectuarà de forma presencial o bé via email a l’adreça electrònica designchallenge@roca.net, fins a les 19h del mateix dia. Els treballs que arribin un cop expirat el termini establert seran desqualificats. 

Per concloure la jornada, a les 20h es convida a tots els participants, familiars i amics a una festa còctel amb música en viu fins el moment de l’entrega de premis, que tindrà lloc a les 22h. 

Bases completes del ONE DAY DESIGN CHALLENGE.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: