Vés al contingut

Fem 5 minuts – Adaptats

gener 9, 2014

Fins el 24 de gener es pot veure a l’espai de la màquina de cafè l’exposició de fotografia “Adaptats”, de Jonàs Forchini. És la tercera de les 8 que tindrà el cicle “Fem 5 minuts”, a càrrec dels alumnes de 2on de Fotografia.

ADAPTATS

Vivim en una societat esbojarrada, ho volem tot i no parem mai quiets. Durant el dia estem atabalats, seguint un horari preestablert. A vegades no som conscients de que el temps no concorda amb les nostres accions i ens limita les ambicions deixant-nos a mitges.

A l’escola, aprofitem els 5 minuts per fer un cafè, un cigarro o simplement descansar de l’activitat educativa. Però fins a quin punt aquests 5 minuts són, a nivell personal, productius? I si, enlloc de ser una desconnexió, comporten un _m__ini_ moment d’atabalament i estrès? Ho volem tot, per tant si no tenim prou temps, haurem d’adaptar-nos.

Objectes per a l’oci i l’esbarjo, adaptats a un temps limitat, reduïts a mida _m__ini_ en proporció al temps necessari per satisfer les nostres ambicions i complir amb allò que esperem dels cinc minuts d’esbarjo.

Jonàs Forchini, 2on de Fotografia

adaptats

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: