Skip to content

La Mireia Guix becada a la HoGent University College Ghent, de Bèlgica

febrer 21, 2014

HoGent University College Ghent, de Bèlgica, concedeix una beca d’estudis a l’alumna Mireia Guix de l’Escola del Grau en Disseny d’Interiors. La beca consisteix en desenvolupar el projecte de final d’estudis a la universitat de destí dintre el marc europeu Erasmus d’intercanvis acadèmics a l’estranger.

Els estudis a l’estranger són una part fonamental dins el programa de l’Escola i tenen com a objectiu l’intercanvi d’idees i d’experiències dels diferents països que configuren Europa i la resta del món. L’Escola, a través de la seva carta Erasmus, ofereix la possibilitat d’estudiar en altres centres educatius europeus amb els quals té establert un conveni.

L’Escola promou i ofereix la possibilitat de que els alumnes que cursen els darrers cursos de Graus en Disseny o CFGS puguin realitzar estades formatives en empreses o institucions ubicades en altres països de la UE. L’alumna de la nostra escola tindrà la oportunitat de col.laborar en un estudi de Disseny d’Interiors a Bèlgica.

La finalitat d’aquestes estades o intercanvis és la de conèixer la realitat sociolaboral del país on es va, adquirir experiència en la seva especialitat laboral, al mateix temps que es practica d’idioma del país d’acollida i/o l’anglès.

Al facebook OutsidersOlot podeu consultar i fer el seguiment de l’experiència dels nostres alumnes que participen d’una estada formativa i de pràctiques a l’estranger. Garantim el seguiment de l’estada, compartint coneixements, experiències, fotos, diferents maneres de treballar, estudiar i viure. Per altra banda s’aconsegueix fer conèixer i fer partíceps a la resta d’alumnes locals per motivar-los a participar i a compartir les experiències a l’estranger.

Enllaç a la galeria d’imatges de l’escola

GUIX-800

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: