Vés al contingut

Mostra Internacional de Documentals OLOT.DOC

Març 6, 2014

Del proper dijous 13 al diumenge 16 de març té lloc a Olot la Mostra Internacional de Documentals a Olot amb propostes molt i molt interessant de les quals us en recomanem algunes que poden ser d’especial interès per a vosaltres.

Dissabte 15 de març a les 20:15h. als Catòlics d’Olot projecció de “Totem”.

Stan Hunt és un tallador de cedre vermell. Va aprendre aquest art gràcies al seu pare i al seu avi, mestres escultors del poble Kwakiutl, al nord de l’illa de Vancouver, prop del golf d’Alaska. Stan treballa en la peça més transcendental de la seva vida. Un totem de 14 mts. Un cedre al qual el va portar 1500 anys pesar més de 5 tones. La seva obra, recorrerà 15.000 km en vaixell per arribar al Riu de la Plata. Almenys, aquest és el seu somni… – See more at: http://www.olotdoc.com/#/totem

Dissabte 15 de març a les 23:00h. als Catòlics d’Olot projecció de “Gabor”.
Sebas ha de filmar un documental sobre la ceguesa a l’altiplà bolivià. Buscant equips per rodar coneix Gabor, un director de fotografia retirat que va perdre la vista fa deu anys. Sebas li proposa que sigui seu col·laborador i que rodin junts a Bolívia. Però si Gabor no pot veure, com ho farà per poder filmar?

Diumenge 16 de març a les 12:30h. als Catòlics d’Olot projecció de “Garrell, el Tarzan d’Argelaguer”.
Fa 45 anys que Josep Pujiula es dedica dia sí dia també al seu bosc de les cabanes. Ha muntat i desmuntat tres vegades un poblat laberíntic de fusta únic al món. “Garrell – El Tarzan d’Argelaguer” és un documental que explica la història d’un home normal i corrent, que sense voler-ho, és un dels grans artistes d’art brut del segle XX.

Enllaç al festival MOSTRA INTERNACIONAL DE DOCUMENTALS OLOT.DOC.

From → Notícies

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: