Skip to content

Michael Parra al CatSkills 2014

Març 11, 2014

CATSKILLS 2014
competició dels cicles formatius, disseny gràfic

En MICHAEL PARRA i RAMÍREZ, alumne de 2n de Gràfica Publicitària que aquest juny representarà a la nostra ESCOLA competint a nivell de Catalunya junt als alumnes seleccionats per a les altres escoles d’arreu del territori. En Michael prudent i molt motivat compta per ara amb el suport del grup classe de 2n de gràfica publicitària i amb la incidència expressa dels professors/es del cicle.

Necessitem augmentar la rapidesa executiva i controlar aspectes tècnics al detall.

Se li demanarà resoldre unes activitats inscrites en un branding professional i descrites en un brífing a desenvolupar i concretar, entorn a la imatge corporativa, al packaging, al disseny editorial, al control exhaustiu de imatges, a la gestió d’arxius, a la sortida d’originals, arts finals….. Tot això i potser quelcom més en un temps molt limitat.

En Michael ha demostrat un nivell de treball pulcre, perfeccionista, meticulós, i ordenat, i ara es va perfilant com a competidor en el sentit d’aconseguir rapidesa i efectivitat per a concretar les idees d’acord amb el que exactament es demana i el que es vol comunicar.

L’aula grup on treballa normalment 2n de gràfica, és per aquest curs la 1.8. del 1r pis.

Totes les vostres aportacions seran ben rebudes !!!!!! Gràcies

EASD Olot amb en Michael !!!

L’alumna Mercè Masferrer de 1r de Gràfica Publicitària actuarà de substituta en cas de necessitat.

Enllaç a la notícia

MICHAEL-800

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: