Vés al contingut

Taller conjunt dels alumnes de 3er de Grau de l’escola amb els de l’escola DEIÀ.

Abril 25, 2014

Taller conjunt dels alumnes de 3er de Grau de l’escola amb els de l’escola DEIÀ.

Aquest dijous 24 d’abril han vingut els alumnes de 3r de Grau d’Interiorisme de l’Escola de Deià de Barcelona, a fer una activitat emmarcada dins l’assignatura Entorn Professional i Econòmic del Disseny de 3r de Grau.

L’activitat del matí ha constat de dues dinàmiques de grup, la primera per cercar el perfil personal més a fi a cada alumne/a i la segona de cercar a través de la tipologia d’entrevista “ascensor” els perfils de dissenyadors treballats a classe.
Les dues dinàmiques han sigut molt positives i han ajudat a interaccionar els alumnes d’ambdues Escoles i conèixer diferents perfils de dissenyadors.

Després de dinar han anat a visitar el despatx d’arquitectura RCR on els han fet una visita guiada per les seves instal·lacions, després s’ha visitat el restaurant Les Cols d’Olot, dissenyat pels mateixos arquitectes, on també han fet una visita guiada tant pel restaurant com per la Carpa.

Ha sigut un dia intens, interessant i molt aprofitat.
Aquesta visita és la primera, la segona serà el pròxim curs 2014-2015 dins l’assignatura Gestió del Disseny, on es realitzarà una trobada a Barcelona amb el mateix grup.

Moltes més imatges a l’enllaç

IMG_0110-mod

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: