Skip to content

Col.laboració amb Alzamora Packaging

Abril 29, 2014

Els alumnes de 3r de Grau en Disseny gràfic participen des d’inicis d’Abril, i fins a final de curs, en el Programa de col·laboració amb l’empresa Alzamora Packaging, d’Olot. Al llarg d’aquestes setmanes els participants estan plantejant solucions a una sèrie de briefings proposats per l’empresa: una ouera, un envàs dosificador de pastilles de caramels, un agrupador de gelats i un pack per a perfumeria amb doble funcionalitat. Els alumnes, que s’han organitzat en equips de dos membres, han escollit una de les opcions i estan desenvolupant les solucions a cadascun dels reptes que presenta cada envàs. Des d’Alzamora Packaging es porta a terme el seguiment del projecte i el suport tècnic dels conceptes presentats per tal d’optimitzar-ne la seva industrialització.

El 28 de Maig cada equip participant presentarà el seu projecte davant d’un tribunal format per professionals i tècnics d’Alzamora i professors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot

És la quarta vegada que es realitza un programa de col·laboració d’aquestes característiques, que té la finalitat d’aprofitar els avantatges de tenir empreses de prestigi a l’entorn de l’escola.

Enllaç a la galeria d’imatges

Conveni-13-14-15-72-pt

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: