Skip to content

PRIMER PREMI PER AL PROJECTE “Can Mas Nou – Horta Km0”.

febrer 26, 2015

El passat dimarts 24 de febrer, l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot va rebre el Primer Premi al projecte col•laboratiu de cicles d’FP de la 3a Mostra de projectes emprenedors d’FP de Catalunya. Amb el projecte “Can Mas Nou – Horta Km0”.

L’Acte es va celebrar al Cosmo Caixa de Barcelona, el va presidir la Consellera d’Educació Irene Rigau.

La Mostra neix amb la intenció d’integrar-se a les activitats que es duen a terme a Catalunya pel foment de l’emprenedoria. Es pretén mostrar i promocionar els millors projectes emprenedors, realitzats per alumnes d’FP. Tots els projectes seleccionats han resultat guanyadors o finalistes en diversos concursos organitzats per entitats de promoció econòmica i empresarial d’arreu del territori.

Els alumnes Eva Aymerich i Rubén Pérez, que actualment cursen el 2n curs de CFGS de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, van presentar i comunicar la imatge gràfica, juntament amb els altres membres del projecte (Joan Pujol, de l’Institut Garrotxa d’Olot, els estudiants Joan Roqueta, Marc Toboso i Martí Vilares, de l’Institut Bosc de la Coma) que han cursat els estudis d’agrària i d’Informàtica.

El projecte “Can Mas Nou-Horta km0″ va destacar pel fet de treballar de forma col•laborativa amb diferents centres i potenciar els valors del treball en equip, en aquests termes es va referir la mateixa Consellera.

Enllaç a la galeria de premis de l’escola

01

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: