Vés al contingut

“SOM MÚSICA” MURAL A L’ESCOLA MALAGRIDA

Abril 28, 2015

Els alumnes de l’Escola del CFGS de pintura aplicada mur han col•laborat amb l’escola Malagrida en la realització d’una pintura mural dedicada a la música.

El projecte seleccionat pel claustre de professors de l’Escola Malagrida ha estat el de la Mariona Palomino. Aquesta proposta expressa el concepte d’aprenentatge de la música per mitjà del joc, amb la representació d’un pentagrama al llarg de tot el mur, en el qual els nens i nenes interactuen i l’utilitzen tot jugant i alhora els ajuda a entendre el món de la música durant el temps que passen a l’escola.

L’objectiu És comunicar i presentar la música com a element essencial de cohesió social i eix vertebrador i de comunicació entre els alumnes de les diferents nacionalitats que conviuen a l’escola, on la música els acompanya en els seus estudis a través de l’expressió corporal, la dansa, el cant coral i el llenguatge musical. Els instruments que practiquen entre d’altres són: la gralla, la guitarra i el violí.

Aquesta proposta mural ha estat realitzada aquest mes d’abril, treballant en equip els alumnes del cicle: Mariona Palomino, Marta Marcé, Jordi Comas, Sandra De Rocafiguera, Sara Silva, Judith Bassagañas, Lena Laguna, Albert Aparicio, Carolina Vigo, Elisabeth Perea i els professors Pep Cuesta, Dolors Rusinyol i Àngels Peroliu.

La pintura mural “Som música” esta ubicada al mur exterior de l’escola Malagrida del carrer Navarra i la seva dimensió és de 1,50 metres d’alçada per 50 metres de llarg.

El passat dimecres 22 d’abril, als actes de la celebració dels “Jocs Florals” de Sant Jordi 2015 de l’Escola Malagrida, es va fer la inauguració del mural “SOM MÚSICA”.

Galeria d’imatges de l’escola

MALA-01

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: