Skip to content

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE ALZAMORA PACKAGING I L’ESCOLA

Mai 22, 2015

Els alumnes de 3r curs dels Ensenyaments Artístics Superiors en Disseny gràfic estan participant des d’inicis del mes de Febrer i fins a final de curs, dins el Conveni de col·laboració entre l’empresa Alzamora Packaging i l’Escola d’Art i Superior de disseny d’Olot, que es desenvolupa dins l’assignatura de Projectes de Disseny gràfic IV. Al llarg d’aquestes setmanes els participants han hagut de plantejar solucions a una sèrie de briefings proposats per l’empresa: un pack per vi o cervesa Premium, un estoig per tabac de liar, un packaging per moda comprada on-line i una solució alternativa a les bosses de recollida d’excrements de gos a la via pública. Els alumnes, que s’han organitzat en equips de dos membres, han escollit una, o dues, de les opcions i estan desenvolupant les solucions a cadascun dels reptes que presenta cada envàs. Els participants han de dissenyar un envàs, buscant crear un producte original i innovador però que alhora sigui pràctic, funcional i sostenible, adaptant-se a les necessitats de l’usuari al qual es dirigeix i a les exigències del briefing.

Des del departament d’I+D+i d’Alzamora Packaging s’està portant a terme el seguiment del projecte i el suport tècnic dels conceptes presentats per tal d’optimitzar-ne la seva industrialització.

El 28 de Maig cada equip participant presentarà el seu projecte davant d’un tribunal format per professionals i tècnics d’Alzamora, i professors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. El jurat valorarà especialment l’originalitat del projecte, la seva funcionalitat i ergonomia, la qualitat de la presentació i la investigació prèvia realitzada per cada equip participant.

És la cinquena vegada que es realitza un programa de col·laboració d’aquestes característiques, que té la finalitat d’aprofitar els avantatges de tenir empreses de prestigi a l’entorn de l’escola.

Enllaç a la notícia

00-PORTADA

Anuncis

From → Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: