Skip to content

L’artista catalana Anna Estarriola guanya a Finlàndia el prestigiós premi AVEK d’art multimèdia

Setembre 18, 2015

Per l’escola han passat molts alumnes i molts han fet el seu camí!

L’anna va ser alumna de Batxillerat a l’escola i molts la recordem com una persona molt especial, inquieta, amb el cap ple de idees que només demanaven sortir per expressar-se.

Estem orgullosos i satisfets del seu recorregut i d’haver-la tingut entre nosaltres.

Notícia del diari ARA (18092015)

L’artista catalana Anna Estarriola, nascuda l’any 1980 i establerta a Hèlsinki, ha rebut a Finlàndia el premi d’art multimèdia més prestigiós del país, concedit per l’AVEK, el Centre de Promoció de la Cultura Audiovisual de Finlàndia, i que està dotat amb 15.000 euros. El jurat ha destacat “l’enfocament personal” de la seva obra, que trenca les barreres de la ‘performance’, l’escultura, la dansa i la tecnologia i les fa conviure en una sola obra, i “un realisme màgic que empra de manera original l’art multimèdia”.

Les peces que han fet Anna Estarriola mereixedora del guardó es van poder veure en una exposició a la galeria Huuto d’Hèlsinki titulada ‘Related to glory’: un ventríloc fictici que s’assembla a l’artista i que parla amb la seva autora, la imatge d’un grup de persones despullades en una placa posada sota un microscopi, una dona fent feines domèstiques dins un petit retaule i el vídeo un ballarí de ‘parkour’.

Notícia al diari ARA

estarriola

Anuncis

From → premi

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: