Vés al contingut

DIA DEL DIBUIX I FIRA DE SANT LLUC

Octubre 24, 2015

El passat dissabte 10 d’octubre es va celebrar el dia del dibuix a Olot. Una iniciativa que vol incentivar i reivindicar el dibuix com a disciplina i eina imprescindible per a la societat; El lema és “jo també ser dibuixar”.

En aquest dia es fan diferents tallers i activitats, una d’elles va ser una exhibició de dibuix de retrats del natural. Un dels professors d’il·lustració junt amb 5 alumnes més varen dibuixar del natural a totes aquelles persones que varen estar disposades a estar-se quietes durant uns minuts. Al final qui volia es podia endur el dibuix de forma totalment gratuïta. L’activitat va ser tot un èxit i en alguns moments va estar totalment desbordada.

El següent diumenge dia 18 d’octubre es va celebrar la Fira del Dibuix d’Olot. Es fa per Sant Lluc ja que aquest és el patró dels artistes i dibuixants.

Cada any l’organització de la Fira cedeix varies taules perquè alumnes de l’escola hi puguin anar a vendre els seus dibuixos. Aquest any varen deixar 5 taules i hi varen participar 14 alumnes. Cal destacar que una de les taules la va cedir l’escultora Rosa Serra  en honor del seu marit mort recentment Xavier Carbonell, artista molt conegut a Olot i arreu.

Enllaç a la galeria d’imatges

IMG-20151010-WA0017

From → Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: