Skip to content

EXPOSICIÓ A CAN TRINXERIA I WORKSHOP DE FOTOGRAFIA

Novembre 4, 2015

Els propers dies 6, 7 i 8 una exposició a Can Trinxeria mostra un resum de totes aquestes imatges fetes durant l’edició passada del Festival Lluèrnia.

Des dels inicis del Festival Lluèrnia el Cicle de Grau Superior de Fotografia de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot hi ha estat involucrat. Els primers anys els alumnes de Fotografia van ser els fotògrafs oficials del Festival i van recollir instantànies de totes lesinstal·lacions presents.

Aquest any Lluèrnia i l’EASD Olot han organitzat un Workshop que anirà a càrrec de Boris Eldagsen i que va dirigit als alumnes de Fotografia de 2on curs. Boris és un reconegut fotògraf berlinès especialitzat en la fotografia nocturna i en la creació d’imatges poètiques i oníriques mitjançant l’experimentació amb les llums, les llargues exposicions i un profund coneixement de la tècnica fotogràfica. El workshop tindrà sessions repartides entre l’Escola, l’Hospici i les immediacions del propi Festival. El recull d’imatges produït aquest any veuran la llum l’any vinent en una altra exposició a Can Trinxeria.

Enllaç a la notícia

llu-578

Anuncis

From → Fotografia

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: