Vés al contingut

ALICE IN THE DARK WONDERLAND

Novembre 22, 2015

Exposició de 2n d’Il·lustració a la sala d’exposicions de l’Escola d’Art i Superior de Disseny, del 20 de novembre fins al 7 de desembre.

En aquesta exposició podreu veure el resultat d’un treball sobre disseny conceptual que es va fer el curs passat a primer d’il·lustració. L’exercici tractava de fer el disseny conceptual d’una nova pel·lícula d’Alícia al país de les meravelles que ens havíem inventat. La pel·lícula és Alice in the Dark Wonderland i és la continuació de l’Alícia de Tim Burton.

L’Alícia, ja ha passat l’adolescència tot i que encara és jove, i degut a un seguit de circumstàncies que la trasbalsen profundament, torna a caure pel forat de la llodriguera del conill, aquesta vegada però, cau més avall del país de les meravelles a un món tenebrós on hi ha les versions fosques i malvades dels habitants del món de les meravelles.
Els personatges del país de les meravelles hauran d’anar a rescatar l’Alícia abans no quedi atrapada per sempre en aquest món que mica en mica li va pervertint la personalitat.

Enllaç a la notícia

cartell_expo_aliciaweb2

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: