Skip to content

Exposició “Sing a song on desk”

Novembre 25, 2015

Demà dijous dia 26 de Novembre s’inaugura a la Sala d’exposicions del Centre Cultural la Mercè l’exposició “Sing a song on desk” Comissariada per Daniel Gasol. Aquesta exposició neix en el marc del projecte “Hibridacions i Contextos” en el que participen totes les escoles d’art i disseny de Catalunya associades amb diversos centres d’art contemporani. En el cas de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot hem estat treballant amb Bòlit Centre d’Art Contemporani i el fruit de tota aquesta feina ha donat com a resultat aquesta exposició. Després de que el comissari Daniel Gasol hagi escollit tots els integrants pel projecte expositiu d’entre alumnes de la nostra escola, alumnes de l’ERAM i de l’EMA podem estar ben satisfets de la representació de l’EASD Olot!

Els alumnes i ex-alumnes de l’escola directament implicats en el projecte són l’Alba Quintana i la Jordina Juncosa (alumnes que actualment estan cursant els Estudis Superiors de Disseny) a qui s’ha encarregat el disseny del cartell i del llibret. I també les artistes Lídia Martí (ex-alumna del CFGS de Fotografia Artística), Lena Laguna (ex-alumna del CFGS de Pintura) i Haili Wang (ex-alumna del CFGS d’Il·lustració i que actualment està cursant el CFGS de Gràfica Publicitària) que formaran part directament de l’exposició amb les seves obres.

Aquesta exposició serà itinerant i acabarà el recorregut a la nostra escola, la podreu veure del 18 de febrer al 17 de març a la sala d’exposcions.

SING

Anuncis

From → Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: