Vés al contingut

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE ALZAMORA PACKAGING I ESDAP OLOT

Març 10, 2016

Els alumnes de 3r curs dels Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny gràfic participaran des de finals del mes de Febrer i fins a final de curs, dins el Conveni de col·laboració entre l’empresa Alzamora Packaging i l’Escola d’Art i Superior de disseny d’Olot, que es desenvolupa dins l’assignatura de Projectes de Disseny gràfic IV. Al llarg d’aquestes setmanes els participants hauran de plantejar solucions a una sèrie de briefings proposats per l’empresa: una alternativa a les capses de sabates, un estoig per poder consumir polvorons en quantitats més petites, un packaging per a cava de luxe i una solució amb segona funció als envasos de fruits secs amb clova. Els alumnes, que s’organitzaran en equips de dos membres, escolliran una, o dues, de les opcions i desenvoluparan les solucions a cadascun dels reptes que presenta cada envàs. Els participants hauran de dissenyar un envàs, buscant crear un producte original i innovador però que alhora sigui pràctic, funcional i sostenible, adaptant-se a les necessitats de l’usuari al qual es dirigeix i a les exigències del briefing.

Des del departament d’I+D+i d’Alzamora Packaging es portarà a terme el seguiment del projecte i el suport tècnic dels conceptes presentats per tal d’optimitzar-ne la seva industrialització.

El 27 de Maig cada equip participant presentarà el seu projecte davant d’un tribunal format per professionals i tècnics d’Alzamora, i professors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. El jurat valorarà especialment l’originalitat del projecte, la seva funcionalitat i ergonomia, la qualitat de la presentació i la investigació prèvia realitzada per cada equip participant.

És la sisena vegada que es realitza un programa de col·laboració d’aquestes característiques, que té la finalitat d’aprofitar els avantatges de tenir empreses de prestigi a l’entorn de l’escola.

Conveni Alzamora 15-16 01-800

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: