Vés al contingut

MURAL DE TV3 EN MARXA!

Abril 7, 2016

Ja tenim els alumnes pintant a TV3!

A principis d’aquest curs 2015-16, el Departament d’Ensenyament i el Departament de Màrqueting i Imatge de TV3, van reunir les sis escoles d’Art que imparteixen el Grau Superior d’Arts Aplicades al Mur de Catalunya, per tal d’oferir-los un repte: pintar els murs perimetrals de TV3.

Cada escola havíem de presentar 3 projectes representant els diferents canals de TV3, i un tribunal escolliria els projectes guanyadors.

Finalment, avui 18 de març de 2016, ens acaben d’anunciar que un projecte de la nostra escola ha estat seleccionat!!! El nom del projecte és : Xarxa de Connexió i representa el canal TV3. La guanyadora ha estat la Tiffani Córdoba. Segons el jurat, ha valorat el fet de centrar-se en el concepte de la connexió de TV3 amb la seva audiència, utilitzant com a metàfora una xarxa de nòduls de connexió. L’efecte també remet al trencadís Gaudinià.

La proposta es complementa amb un fons degradat en tons blaus per reforçar el caràcter mediterrani i l’aplicació del logotip de TV3 en una posició central i en color blanc per donar més lluminositat al disseny.

Enhorabona a tots els que heu fet tan bona feina, alumnes i professors! Tiffani, Marta, Eli i Sun, felicitats!!!!!

Ara ens toca l’hora de la veritat. Durant 3 dies (5,6 i 7 d’abril), els alumnes hauran de pintar el seu projecte en els murs de TV3.

Link a la galeria d’imatges

20160406_162506-800

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: