Skip to content

PREMIOS JOSEP ALBERT MESTRE

Mai 5, 2016

PREMIOS JOSEP ALBERT MESTRE a la exceléncia en las enseñanzas de Artes Plásticas y Diseño.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot organitza la 5ª edició dels Premis Josep Albert Mestre que convoca la CEA (Confederación de escuelas de artes Plásticas y Diseño de España) per premiar els projectes finals dels alumnes de totes les escoles d’art i disseny d’Espanya. El premi estableix tres categories en funció dels nivells d’estudis dels alumnes:

Cicles Formatius de Grau Mitjà
Cicles Formatius de Grau Superior
Graus o Estudis Superiors de Disseny.

L’organització dels premis per part de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot respon a l’obtenció del primer premi d’estudis superiors de Disseny de la IV edició per part d’una alumna de la nostra escola, Cristina Subirachs i pels bons resultats obtinguts a les 4 convocatòries anteriors.

Aquesta organització comporta la recepció i selecció dels projectes que presenten les més de 50 escoles d’art i disseny de tota Espanya.

El jurat està format.

President.Antoni López.Director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot
Vocal.Teresa Casas.Presidenta del Col·legi de dissenyadors d’Interiors i decoradors de catalunya.Girona.
Vocal.Ferran Rodriguez.Estudi de disseny Enserio
Vocal.Narcis Coderch.Artista

S’han presentat un total de  127 projectes que representen a 30 escoles.

En una primera fase el jurat selecciona 50 projectes que constituiran l’exposició que s’inaugurará al Museu de la Garrotxa d’Olot el dijous 12 de maig i que posteriorment itinerará per totes les escoles d’art i disseny  d’Espanya.

Dels 50 projectes seleccionats el jurat seleccionarà un premiat per cada categoria que rebrà un premi de 1000 euros i podrà nomenar altres projectes en un numero indeterminat com a finalistes.

Per l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot es una fita important la organització d’aquests premis que per la seva repercussió a l’àmbit del territori espanyol i a nivell de dotació econòmica cada cop prenen una major rellevància.

Igualment aquest certamen ens ajuda a posicionar el nom de la nostra ciutat, Olot, (de les poques escoles d’art i disseny que no porten el nom de la capital de província) dins el mapa d’ensenyaments artístics de l’Estat Espanyol.

El pròxim dia 12 de maig a les 12h es realitzarà el lliurament de premis a la sala d’actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot i posteriorment es procedirà a la inauguració de l’exposició al Museu de la Garrotxa.

2016_bandera2

Anuncis

From → Premis, Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: