Skip to content

JORNADA D’ART I DISSENY

Juny 29, 2016

El passat dijous 5 de maig el Departament d’Ensenyament va organitzar la jornada per tal de fomentar la col·laboració entre el món empresarial i les escoles d’arts plàstiques i disseny de Catalunya.

Dintre del programa hi havia una mostra dels millors projectes finals dels alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior de totes les escoles d’arts plàstiques i disseny de Catalunya.

La relació de projectes presentats en format roll-up per la nostra escola van ser:
Pintura: A la Recerca de la humanitat d’Albert Aparicio Cáceres. Fotografia: Aliança 1919, el sabor de la fotografia de Marina Feliu. Revestiments: Els colors de la música de Clàudia Pérez Sala. Escultura: L’Èxode d’Algèria de Laura Fontdecava Vanhems. APGI Pòdium de Clàudia Guttiérrez. Il.lustració: Un Amigo de Susanna Gurrea Gràfica Publicitària: RCR Workshop de Dèlia Martínez. PIDO Wooden de Dani Bastias.

També cal esmentar que el projecte de Pintura formava part de l’exposició Art i Disseny ubicada al Centre Comercial l’Illa i que el projecte d’APGI va ser explicat per l’alumne en format video en la taula de presentacions.

Us deixem amb l’enllaç al video del projecte Pòdium de la Clàudia.

Enllaç video

podium.jpg

Anuncis

From → APGI, Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: