Skip to content

NOU CICLE D’ESCULTURA APLICADA A L’ESPECTACLE

Juliol 19, 2016

gegantsAquest proper curs iniciem a l’escola el nou cicle deTècnic/a superior d’arts plàstiques i disseny en escultura aplicada a l’espectacle.

ENS AJUDEU A COMPARTIR LA NOTÍCIA?

El professional en escultura aplicada a l’espectacle treballa al sector artístic relacionat amb projectes de realització i muntatge d’obres d’ornamentació, ambientació i caracterització, mitjançant tècniques escultòriques, per aplicar a qualsevol tipus d’espectacle, en l’àmbit de producció teatral, televisiva, cinematogràfica, publicitària, turística, de fires i exposicions, festiva i recreativa…i en altres sectors de producció industrial i constructiu que ho requereixin.

Amb aquest cicle podràs treballar de tècnic/a superior expert en escultura aplicada a l’espectacle en empreses o tallers de caràcter artesanal i/o artístic relacionats amb:

– Projectista i realitzador d’obres d’ambientació escenogràfica, ornamental, decoratives o escultòriques.

– Creador i realitzador d’objectes escultòrics per a esdeveniments, reclams publicitaris, àrees de descans i jardins, parcs infantils, parcs temàtics i instal·lacions de fires, centres comercials, espais públics, ….

– Creador i realitzador de màscares, faràndula, i elements propis del teatre i l’art popular.

– Responsable de la realització d’utillatges, objectes tridimensionals i atrezzo per a espectacles, cinema, teatre, televisió i altres mitjans efímers d’expressió artística.

SI HI ESTEU INTERESSATS NO DUBTEU EN POSAR-VOS EN CONTACTE AMB L’ESCOLA!

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: