Skip to content

COMENÇA EL POSTGRAU DE PACKAGING TÈCNIC I CREATIU

Octubre 13, 2016

Aquest pròxim divendres 21 d’octubre de 2016 comença la primera edició del Postgrau de Packaging Tècnic i Creatiu enfocat a millorar les necessitats dels dissenyadors i impressors que dia a dia treballen per donar un embolcall útil i atractiu als productes que fem servir.

El professorat que impartirà el postgrau està directament lligat amb el món del disseny, gràcies a les seves empreses, projectes i feines de rigorosa actualitat amb noms i perfils com, Enric Aguilera, Josep Amat, Becky Lawton, Eva Minguella, Pati Nuñez, Carlos Serrat o Philip Stanton. El director del curs és el dissenyador gràfic, cofundador del grup tipogràfic Type-O-Tones i director de l’agència, Enric Jardí.

Les inscripcions per formar part del Postgrau de Packaging conclouen al llarg d’aquesta setmana. És per això que us convidem a formar part d’un curs únic a Espanya avalat per l’experiència de professionals del món del disseny i que compta amb la col·laboració directa i presencial d’empreses especialitzades líders com Alzamora Packaging, ComexiGroup o Enplater.

Finament ens complauria animar a visualitzar el vídeo promocional del postgrau per si en voleu saber una mica més gràcies a les entrevistes amb els seus docents. Més informació i inscripcions: eloi.sabater@olot.cat – 972 26 21 28.

Anuncis

From → Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: