Vés al contingut

FESTIVAL INSÒLIT – CONCURS MUNTATGES EFÍMERS

Març 23, 2017

Bases per al concurs de disseny i realizatzació d’intervencións efímeres en el INSÒLIT, Festival d’intervenciones efímeres als patis de Palma.

INSÒLIT és un Festival d’Intervencions Efímeres als Patis de Palma que proposa promoure el ric patrimoni arquitectònic existent a través d’accions creatives efímeres.

El Festival INSÒLIT tindrà lloc a la ciutat de Palma els dies 12, 13, 14, 15 i 16 de juliol de 2017. Disposant els participants dels dies 10 i 11 de juliol par al muntatge i 16 de juliol per al seu desmuntatge.

Podran participar tots els creadors a nivell individual o col·lectiu que presentin projectes d’intervencions efímeres dintre dels àmbits de l’art, el disseny o l’arquitectura.

La data límit d’entrega és el dia 2 de maig de 2017 a les 23:00h.

Cada proposta seleccionada rebrà 1200€+IVA en concepte de: -Honoraris de disseny -Producció de la intervenció (incloent muntatge i desmuntatge) Aquells autors no residents a Mallorca i que així ho acreditin, rebran una ajuda per fer front a part de les despeses de viatge i allotjament de 250€+IVA. S’entregarà un màxim de 1 ajuda per autor o equip.

Bases completes

Enllaç al web del Festival Insòlit

INSOLIT-578

From → Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: