Vés al contingut

Paisatge, història i literatura

Març 23, 2017
Les referències paisatgístiques són constants en la literatura i, també, en la literatura que mira el passat. Per mitjà de les paraules, els escriptors ens transporten a paisatges històrics i, d’aquesta manera, ens ajuden a entendre millor la trama i l’atmosfera pròpia d’una època. Els paisatges estan sotmesos a constants transformacions però no és estrany detectar empremtes del passat en els paisatges contemporanis. Així doncs, la literatura que mira el passat ens pot ajudar també a entendre la identitat i característiques dels paisatges actuals.

Amb l’objectiu de posar de manifest aquestes relacions, l’Observatori del Paisatge i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot han produït l’exposició Paisatge, història i literatura. A partir d’una selecció de textos d’escriptors convidats pel MOT 2017, els alumnes de l’Escola d’Art generaran fotografies que il·lustrin els textos. El resultat seran set plafons de gran format exposats a l’entrada de Can Trincheria.
Els alumnes del CFGS de Fotografia i els alumnes de 2on de Grau de Gràfic van realitzar les fotografies que podreu veure resultat del treball que van dur a terme els alumnes en el context del workshop impartit per l’escenògraf Pablo Paz.
Alumnes: David Manzano, Elm Murcia, Judith Bassagañas, Anna Morales, Laura Rangil, Anna Rius, Eva Cardona, Salva Saseta, Clara Suriñach, Andrea Cabeza, Anna Jordana, Judit Juárez, Berta Escobar, Mª Àngels Maresma, Cristina Serra.
MOT-20x20

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: