Vés al contingut

ESDAP OLOT CONCLOU EL 7è CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB ALZAMORA PACKAGING

Juny 9, 2017

Els alumnes de 3r curs dels Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny gràfic han participat des de finals del mes de Febrer i fins a final de curs, dins el Conveni de col·laboració entre l’empresa Alzamora Packaging i l’Escola d’Art i Superior de disseny d’Olot, que es desenvolupa dins l’assignatura de Projectes de Disseny gràfic IV. Al llarg d’aquestes setmanes els participants han plantejat solucions a una sèrie de briefings proposats per l’empresa: un pack d’ous per a singles, un pack per a menjar ràpid, un pack bag in box, una solució per a l’extracció i reciclatge de les càpsules monodosi de cafè, i la opció lliure de millorar un pack existent. Els alumnes, que s’han organitzat en equips de dos membres, han escollit una, o dues, de les opcions i han desenvolupat les solucions a cadascun dels reptes que presentava cada envàs. Els participants han dissenyat un envàs, buscant crear un producte original i innovador però que alhora fos pràctic, funcional i sostenible, adaptant-se a les necessitats de l’usuari al qual es dirigeix i a les exigències del briefing.


Des del departament d’I+D+i d’Alzamora Packaging s’ha portat a terme el seguiment del projecte i el suport tècnic dels conceptes presentats per tal d’optimitzar-ne la seva industrialització.


El 6 de Juny cada equip participant va presentar el seu projecte davant d’un tribunal format per professionals i tècnics d’Alzamora, i professors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. El jurat va valorar especialment l’originalitat del projecte, la seva funcionalitat i ergonomia, la qualitat de la presentació i la investigació prèvia realitzada per cada equip participant.


És la setena vegada que es realitza un programa de col·laboració d’aquestes característiques, que té la finalitat d’aprofitar els avantatges de tenir empreses de prestigi a l’entorn de l’escola.

Enllaç a la galeria d’imatges

Conveni-Alzamora-16-17-01-800

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: