Vés al contingut

CARLES GARRIDO 1er PREMI ALS CODIC

Desembre 10, 2017

El passat dilluns 4 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda, al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) va tenir lloc el lliurament dels 19ns Premis CODIC Projecte final de carrera que atorga cada any el Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC).

En aquesta edició, i per primer cop, els Premis es van donar en dues categories, la corresponent a la titulació dels Ensenyaments Superiors de Disseny d’Interiors (títol equivalent a Grau universitari) i la del Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració.

Aquest premi està obert a tots els alumnes de les escoles de Catalunya amb projectes aprovats el curs 2016-2017.

Un any més, els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot han onbtingut diferents reconeixements en cada una de les dues categories:

– El 1r premi en la categoria d’Estudis Superiors el va obtenir en Carles Garrido Recasens amb el projecte LA COBERTA. Casa d’acollida per a refugiats. Van ser finalistes en aquesta mateixa categoria l’Anna Grau Rovirola amb el projecte H2O. Centre esportiu i sociocultural de piragüisme i rem i la Núria Camós Batlle amb el projecte NATURALMENT. Centre de recuperació i coneixement de plantes medicinals i remeis casolans.

– En la categoria del Cicle Formatiu de Decoració, els alumnes Joan Turón Motjé amb el projecte GOLDEN. Bar Musical i Clàudia Ballester Sagué amb el projecte EL GRONXADOR. Restaurant vegetarià van ser finalistes.

Des de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot felicitem efusivament als alumnes premiats i finalistes i els encoratgem a continuar la seva vida professional amb el mateix rigor i dedicació que fins ara. Felicitats a tots!

Enllaç als premis CODIC

Sin título-1

plafó-A1-2-web.jpg1er Premi Estudis Superiors de Disseny.
Carles Garrido RecasensLA COBERTA. Casa d’acollida per a refugiats.

burst11c-Plafó Anna Grau (finalista Grau)Finalista Estudis Superiors de Disseny.
Anna Grau RovirolaH2O. Centre esportiu i sociocultural de piragüisme i remModelFinalista Estudis Superiors de Disseny.
Núria Camós BatlleNATURALMENT. Centre de recuperació i coneixement de plantes medicinals i remeis casolans.
mde12a-Plafó Joan Turon (finalista Decoració)Finalista Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració.
Joan Turón MotjéGOLDEN. Bar Musical 12b-Plafó Claudia Ballester (finalista Decoració)Finalista Cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració.
Clàudia Ballester Sagué. EL GRONXADOR. Restaurant vegetarià.

From → Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: