Vés al contingut

ESPAI COMERCIAL I DISSENY

gener 9, 2018

L’escola ha fet una col·laboració amb els comerços de la ciutat d’Olot. Els alumnes de l’assignatura optativa “Espai comercial i disseny”, de 4t curs dels Ensenyaments Superiors, han tingut l’oportunitat de treballar en un encàrrec real, dissenyant i muntant l’aparador d’una sèrie de botigues del Carrer Verge del Carme, el Carrer Major i el Carrer Sant Rafel. Els alumnes es van organitzar en equips de quatre membres, i van desenvolupar tot un projecte de disseny, des del brífing inicial fins al seu muntatge final. Les botigues que han col.laborat en el projecte són: Morera, Perfumeria Xaloc i Can Batet.

L’aparador de Morera ha estat dissenyat i muntat per: Vanesa Pérez, Mala Ros, Estefania Garcia i Eric Martínez. L’aparador de Xaloc ha estat dissenyat i muntat per: Aida Gil, Laura Bech, Isabel Sarsanedes i David Gispert. L’aparador de Can Batet ha estat dissenyat i muntat per: Blanca Ferrer, Melisa Perrotta, Judit Almeda i Adrià Pell.

Des de l’escola agraïm la participació d’aquests comerços en aquest projecte col.laboratiu, i convidem a tothom a gaudir del seu disseny tot passejant per la ciutat!

Enllaç a la galeria d’imatges

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: