Vés al contingut

TALLER AMB LA IL.LUSTRADORA CLARA NUBIOLA

gener 19, 2018

Residència Faber (Faber Residency) acull durant un mes urbanistes, arquitectes, sociòlegs, artistes, escriptors, economistes, antropòlegs, politòlegs i tot tipus de professionals que basen el seu treball en l’urbanisme.

Aprofitant l’estada de la il.lustradora Clara Nubiola, l’artista va fer una xerrada a l’escola per explicar el seu treball als alumnes del cicle de il.lustració i de Revestiments Murals.

La xerrada, que portava per nom Cartografies il·lustrades. El dibuix com a eina de pensament crític, tenia com a objectiu no només presentar els seus projectes i la seva relació amb el dibuix, sinó posar l’atenció en el dibuix com a eina per mirar, qüestionar, analitzar i narrar l’entorn que ens envolta.
A partir dels seus projectes ens va explicar com d’una manera casual el dibuix ha esdevingut el seu millor aliat per parlar del que més li interessa: el territori, la ciutat i l’urbanisme.

Després de la conferència es va fer una sortida per la ciutat, explorant el dibuix al carrer, els tempos, la pèrdua i la narració.

L’activitat va ser una molt bona experiència per a tots.

cartografies-800

From → taller, Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: