Vés al contingut

JORNADES ESDAP 2018

febrer 15, 2018

Jornades ESDAP Olot 2018

Els passats 6 i 7 de Febrer es van celebrar, per setè any consecutiu, les Jornades ESDAP, que enguany van rebre el nom d“Èxit, fracàs?. Dues cares de la mateixa moneda”. Hi van participar els alumnes de Cicles i dels Estudis superiors de Disseny, tant de l’especialitat de Disseny Gràfic com de Disseny d’interiors, que van tenir la possibilitat de participar en ponències i tallers que van tractar sobre el concepte de l’èxit i el fracàs, sobre si l’èxit sempre és positiu i el fracàs negatiu, sobre si els errors són una manera d’evolucionar, sobre els riscos, les victòries i les derrotes, etc.

El Senyor Estudi va inaugurar les jornades amb una ponència a la Sala Torín que va tractar el concepte de l’error, titulada “Terror a l’error. Èxit o fracàs. Virtut o defecte”. En ella va explicar alguns dels seus projectes amb la finalitat de fer entendre la paraula èxit com un camí (ple d’entrebancs), no com una fita. Després, els alumnes van tenir la possibilitat d’assistir a la xerrada de l’Eugeni Bach, de l’estudi d’arquitectura A&EB, o participar en el taller que El Senyor Estudi va oferir, on el procés i l’assaig-error eren clau, i que consistia en dissenyar una etiqueta per un vi que transmetés un únic concepte.

El dimecres, l’estudi de disseny gràfic Can Seixanta va fer una conferència sota el nom “Hi cap el fracàs en una capseta?”, en la que va explicar uns quants del seus projectes, molts d’ells fruit de la col·laboració amb l’empresa de joguines creatives Londji ubicada a Banyoles. Després, va proposar als alumnes un taller per dissenyar un mòbil.
Paral·lelament, altres alumnes i professors van poder gaudir d’un Vis-à-vis entre el fotògraf José Hevia i el dissenyador Guillermo Santomà, i participar en un taller ofert per la productora de comunicació pajarerianewton.

Amb les jornades ESDAP l’alumnat entra en contacte amb l’esfera actual del disseny i gaudeix de la oportunitat de conèixer professionals de renom. Aquest dos dies van tenir un èxit de participació i els professionals convidats van quedar gratament satisfets amb l’interès i implicació dels alumnes.

Enllaç a la galeria d’imatges

09-Senyor-Estudi-09-web

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: