Vés al contingut

COL·LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER.

Abril 6, 2018

Fruit de la col·laboració de l’Escola amb la Fundacio Amics Joan Petit Nens amb Càncer, es va presentar fa uns dies a l’Ajuntament d’Olot el treball il·lustració i maquetació, realitzat pels alumnes del centre, del llibre de contes del guanyador i finalistes del Premi literari Joan Petit.

L’obra va sortir a la llum el dia 11 de marc en el lliurament dels premis Recvll-2018 a Blanes. Es el quart any consecutiu que la nostra Escola s’encarrega de la maquetació i iŀlustració dels contes. En la primera edició Pilarin Bayes va ser l’encarregada d’iŀlustrar l’obra i, en les darreres ocasions, s’ha donat aquesta responsabilitat als alumnes del CFAS d’Iŀlustració de l’escola.

El llibre és una recopilació de narracions presentades al concurs que inclou la guanyadora i les finalistes. L’alumne del CFAS d’il·lustració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, Roger Vila, ha iŀlustrat el relat guanyador, i els seus companys Francesc Valverde, Paula Barros i Genis Riera han iŀlustrat els altres tres contes finalistes. L’alumna Dèlia Martinez, dels Ensenyaments Superiors de Disseny Gràfic del mateix centre, s’ha encarregat del disseny i maquetació del volum.

La Fundació Joan Petit, promotora del Premi Joan Petit de Conte Infantil, que enguany celebra la cinquena edició dels premis, publica en un format original l’edició inèdita de l’any anterior.

El llibre editat té com a objectiu entretenir els nens que estan en les plantes dels hospitals on hi ha oncologia pediàtrica; per això es reparteix entre els nens i els pares com a regal. També s’explica per la festa dels contes de Sant Joan a Blanes i se’n fa una bona difusió per Sant Jordi i per la Festa-Torneig Joan Petit – 2018 que es celebrara el proper 19 de maig a Andorra , per així coŀlaborar amb la Fundació.

L’any 2010, Olot ja va ser ciutat Joan Petit. L’Ajuntament d’Olot, el Club Hoquei Olot, l’Escola Municipal d’Expressio (EME) i artistes com en Tavi Alguero i l’Angel Rigall (creadors del geganto Joan Petit, apadrinat pels Gegants d’Olot) son i han estat coŀlaboradors de la Fundacio, que ja te setze anys de vida i que continua treballant, entre d’altres objectius, per la recerca i investigació del càncer infantil.

Enllaç a la notícia

1200_1521187168FundacioJoanPetit_

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: