Vés al contingut

AULA OBERTA AMB L’ALBERT PALAHÍ

Mai 22, 2018

El proper dijous 24 de Maig, a les 10:00 a la Sala d’Actes, l’escola oferirà l’aula oberta Visualisme publicitari, on l’Albert Palahí, ex alumne de Gràfica Publicitària i actual Director d’Art, retocador i fotògraf, mostrarà els seus treballs en fotografia i 3D.

Els professors que vam tenir a l’Albert el recordem per ser una persona inquieta i curiosa, a qui li agradava experimentar i descobrir nous camps en el disseny. Ja llavors era autodidacta, i li apassionava descobrir noves possibilitats en el món de la imatge. Així va ser com després de titular-se en Gràfica Publicitària va començar a treballar en el camp de la fotografia i del motion graphics, aconseguint realitzar marques animades per cinemes, dissenyar cortinetes per espots de televisió i treballar efectes especials. Al 2014 va idear una aplicació del temps anomenada Clouds, reconeguda per Behance Network i publicada al Behance APP Design com un treball destacat del moment.

Actualment el seu objectiu és aprofundir en CGI (Computer Generated Imagering) i experimentar en totes les possibilitats de creació per imatges publicitàries de producte i automoció.

Aquest 2018 ha iniciat el projecte NEON DEMON, on experimenta amb la fotografia d’estudi i el 3D, fent que els entorns estiguin generats en 3D. Es tracta d’un repte donat que durant el 2017 l’Albert va començar a aprendre de manera autodidacta el CGI.

Enllaç al web de l’Albert Palahí

banners-web-800B

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: