Vés al contingut

JORNADA “ART I DISSENY” i “TALENT CREATIU”

Mai 29, 2018

El passat 9 de maig de 2018 la nostra escola va participar a la quarta jornada -Art i disseny: de l’escola a l’empresa- i la segona edició dels premis -Talent creatiu i empresa- que organitza El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb totes les escoles d’Arts Plàstiques i Disseny del país, al Cosmocaixa de Barcelona.

Aquesta jornada va proporcionar un marc ideal per donar a conèixer el treball dels nostres joves talents apropant-los a la seva realitat alhora que es desitja consolidar les ja bones relacions existents entre el món empresarial i el món educatiu.

A la jornada es van presentar els millors treballs finals de l’alumnat dels cicles formatius d’ensenyaments artístics de grau mitja i superior de totes les escoles abans esmentades amb la voluntat de vincular els objectius acadèmics i empresarials cap a una finalitat comuna: millorar la competitivitat de l’economia catalana mitjançant l’aportació de la innovació i la creativitat.

També, es van lliurar els premis -Talent creatiu i empresa- fruit del programa de col·laboració entre les empreses i el Departament d’Ensenyament que va néixer fa tres anys amb l’objectiu de permetre als estudiants integrar en el seu aprenentatge la realitat productiva del món empresarial als coneixements específics que imparteixen les escotes d’art.

Al llarg de la jornada l’Escola va recollir un total de 6 premis i ens van acompanyar les empreses 3D Tècnics i la Pilarín Bayés.

Enllaç a la galeria d’imatges

DSC02389-800DSC02423-800DSC02583-800DSC02654-800

Anuncis

From → Uncategorized

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: